Laat je leven weer een speeltuin zijn

Coachen is voor mij het begeleiden van een proces, waarin gedragsverandering bij iemand leidt tot het vergroten van zelfbewustzijn en persoonlijke groei. Doordat jij deze verandering doormaakt, groeit je zelfvertrouwen. Tijdens dit proces geef ik je de ruimte om je te verdiepen in jouw eigen kwaliteiten en kun je ontdekken welke kwaliteiten jij wilt ontwikkelen en gebruiken. Dit alles kan leiden tot een verbetering van de kwaliteit van leven, ofwel je plezier in het leven vergroten.
Bij coachen ben jij zelf verantwoordelijk voor de stappen die je wel of niet neemt!

 In welke situaties kan coaching je helpen?
·     als je iedere keer in dezelfde situatie vast komt te zitten, bv relaties die verbroken worden;
·     geen keuzes kunnen of durven maken ten aanzien van studie of werk;
·     een reorganisatie op je werk en je functie komt te vervallen;
·     aanhoudend verdriet na een intense ervaring, bv verlies van je baan, verlies van een naaste of een verhuizing;
·     een chronische ziekte, waardoor je niet meer alles kunt wat je graag wilt;
·     niet lekker in je vel zitten;
·     een burn out of tegen een burn out aanzitten;
·     en nog veel meer situaties!
 
De wereld veranderen kun je niet, nee. Wat je wel kunt doen is ofwel je houding en gedrag ten aanzien van de situatie veranderen.
Het kan verhelderend zijn als er iemand is, die je helpt bij zo’n proces. Iemand die eens andere woorden gebruikt, andere vragen stelt of alleen al doorvraagt.
Het kan je helpen als iemand buiten jouw eigen kaders meedenkt. Zo kun jij samen  de meest ideale omstandigheid voor jou in beeld brengen en bespreken en ervaren hoe je daar nú het dichtste bij kunt komen. Het is toch het meest belangrijke dat je dingen doet, bij mensen bent en op plaatsen werkt, waar je energie van krijgt en waar jij JÍJ mag zijn!?
Ik kan je bij dit proces bijstaan. Tijdens de gesprekken proberen we helderheid te krijgen over je situatie en de gewenste situatie. Ik gebruik hiervoor diverse methodieken, al naar gelang de situatie, de coachvraag en jouw behoefte. Vaak krijg je huiswerkopdrachten mee, om tussentijds uit te werken. Zo leer je ook oefeningen, die je in een later proces weer zelf kunt gebruiken, als je bijvoorbeeld weer in een onwenselijke situatie dreigt te komen. Ter afsluiting ontvang je een uitgebreide rapportage, waarin het hele proces, wat je hebt doorgemaakt, is beschreven.
Neem contact met me op voor meer informatie of voor een vrijblijvend informatief gesprek.
Ik ben van mening dat als je letterlijk in beweging komt, dit ondersteunend werkt voor de mentale of gedragsverandering die jij maken wilt (is ook een beweging!). Daarom ben ik zo dol op wandelcoaching en gebruik ik graag de natuur om de sessies te doen.
In het voorjaar geldt een speciaal aanbod:
8 consulten voor totaalprijs van €600,-. Je ontvangt per sessie een factuur.
·     in de gratis intake bespreken we je hulpvraag en wat hoe dat in een
coachtraject betekenis kan krijgen;
·     in de eerste 2-3 sessie gaan we onderzoeken: "wie ben ik?"
·     daarna houd jij je bezig met de vragen "wat kan ik?" en "wat wil ik?"  
·     daarna ga je bezig met je toekomst: "wat doe ik en wat kan ik doen om te veranderen?"
·     aan het einde evalueren we en krijg je een rapportage met de resultaten van jouw onderzoek!
Tot de mogelijkheid behoort een TMA test (link). Hiermee kun je bij een loopbaanprobleem je talenten ontdekken en de te ontwikkelen competenties.
Binnen dit voorjaarsaanbod betaal je voor deze test aanvullend € 500,-, inclusief nabespreking (is voor de helft van de prijs).

T: 0475-85 49 09      M: 06-129 53 894