Vergoedingenoverzicht zorgverzekeraars 2021

Ook in 2021 worden mijn consulten voor homeopathische behandelingen weer vergoed door zorgverzekeraars.

De vergoedingen vallen onder het aanvullend pakket alternatieve geneeswijze en verschillen per zorgverzekeraar. Onder 'kosten' kun je er meer over lezen. Volg deze link naar een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar.

Meer lezen

Onze chemische fabriek: Human Chemistry

Vaak hebben we niet door wat de effecten zijn van de chemische stoffen die we binnen krijgen vanuit onze leefstijl. 

Onze interne chemische processen kunnen worden beïinvloed door stoffen van buitenaf, denk aan zware metalen, drugs, anti conceptie en andere hormonen, medicatie, drug, enz. De belasting kan zodanig groot worden dat er (ernstige) klachten ontstaan.

Je kunt meer lezen onder "Diensten - Homeopathie en ontgiften"

Homeopathie en verhogen van weerstand

In deze tijd van Corona en de winter is het goed aan je weerstand te werken. Je immuunsysteem te versterken en op die manier meer bestand te zijn tegen bacteriën en virussen (zoals bv het Coronavirus). Een homeopathische behandeling doet juist dat: je eigen immuunsysteem versterken!Omdat het op dit moment zo'n complexe wereld is, vind ik het belangrijk om juist nu ook te kijken naar bv voeding en voldoende voedingsstoffen. Daarom zet ik ook in op het gebruik van supplementen als dat nodig is.

 Hier lees je meer over wat je zelf kunt doen om je weerstand te verhogen. Voor informatie of een consult kun je contact met me opnemen via deze link.

Nieuwsoverzicht

T: 0475-85 49 09      M: 06-129 53 894