Over Karin

Jarenlang heb ik in de reguliere zorgsector en het bedrijfsleven gewerkt. Ik merkte dat ik vanuit de 'verkeerde' raadgevers keuzes maakte en steeds verder af kwam staan van mijn meisjesdroom: helpen om de mens tegenover mij beter te laten voelen.
In de homeopathie vond ik de manier waarop ik dat kon doen. Dat vergde wel een hele omslag in het denken over ziekte en gezondheid, bemerkte ik tijdens mijn studie. Het betekende dat ik oude vastgeroeste denk-patronen moest loslaten om de homeopathie te kunnen begrijpen. Toch wist ik dat dit was wat ik wilde doen. Want het gaat om de mens! Die is belangrijk en staat centraal; niet de klacht die iemand heeft.

Met regelmaat volg ik vakinhoudelijke en medische bij- en nascholingen en iedere keer ontdek ik weer nieuwe inzichten, die ik direct in de praktijk breng. Op deze manier ontwikkel ik als persoon en als therapeut en ook mijn praktijk ontwikkelt zich! Daarmee kan ik nog meer bieden aan mijn patiënten.

Wat drijft/beweegt mij
Mensen ondersteunen om een betere kwaliteit van leven te ervaren, daar word ik, als persoon, warm van.
Als therapeut en homeopaat heb ik kennis verworven, een methodiek en vaardigheden aangeleerd om dat op een zachte, snelle en diepwerkende manier te doen.
Het feit dat de mens in deze methodiek centraal staat, is voor mij een vereiste geworden in het uit kunnen oefenen van mijn vak.

T: 0475-85 49 09      M: 06-129 53 894