Versterken weerstand

In deze tijd dat Corona over de wereld raast én het winterseizoen is het goed om je weerstand te versterken. We 'mogen'  niet zoveel.
Wat kun je wel doen om zo goed mogelijk door deze periode te komen?

Één van de belangrijkste aspecten voor een goede gezondheid is buitenlucht! En die is rondom ons heen en kost niets. Bewegen is ook een belangrijk item. Ja, de sportscholen zijn dicht, maar er zijn genoeg mogelijkheden. Denk aan dagelijks je een stevige wandeling maken, vaker je fiets pakken. (Her)ontdek je omgeving:  al wandelend of fietsend zie je vaak hele mooie dingen, waar je normaal gesproken geen oog voor hebt. 
Thuis kun je online ook workouts doen. Je kunt in eigen tijd, in eigen kleding, bewegen, zoveel je wilt. 
Ten aanzien van voeding is er ook voldoende om alert op te zijn. Koop en kook zoveel mogelijk vers, liefst biologisch. Vermijd teveel verkeerde vetten en suikers.
Ook is het mogelijk om tijdelijk supplementen te gebruiken. Ondersteuning vn vitaminen, mineralen en gezondheidsbevorderende stoffen kunnen je immuunsysteem versterken.
Tijdens mijn consulten zal ik hier extra aandacht aan geven. Ik heb de kennis in huis als diëtist en heb de opleiding orthomoleculaire Voedingsleer afgerond.
Wil je meer informatie? Omdat ik 1,5 meter afstand kan garanderen, is de praktijk gewoon open!

Bel of kom langs in de praktijk in Baexem:
Karin, Klassiek Homeopaat, Van Breestraat 28, 6095 CC Baexem
telefoon: 0475-854909.

T: 0475-85 49 09      M: 06-129 53 894